egoist rimmar på häst

publicerat i Spanien, Vardag;
Ännu en givande rubrik, jag börjar bli riktigt grym på det här ju!! Tänkte göra en liten positiv lista med den här dagen, och en negativ - så att ni vet lite hur det ligger till. Den negativa kommer bli lite kort, men så blir det ju faktiskt när allting är väldigt bra!
 
Positivt med denna tisdagen:
- Jag skrattade så mycket så jag "satte i näsan" alltså, ni vet som att sätta i halsen fast man gör det i näsan istället. Tyckte att det var en kul & spännande upplevelse. 
- Jag har gått runt och varit superpeppig pga att vi får lön imorgon = kaaatjing!! 
- Jag slog rekord i att prata länge utan att andas, fick dock jätteont i lungorna efteråt så det var bara en halvpositiv grej..
- Jag hittade världens finaste och fräschaste tomater när jag cyklade hem. I affären då alltså, inte på gatan. Så långt har jag inte tänkt gå ännu - och eftersom det är löning imorgon så behöver jag nog inte oroa mig över att behöva äta från gatan.
- Jag köpte en stooooor flaska pepsi max. Sånt gör mig glad så otroligt jävla glad, oavsett vilket humör jag är på innan inköpet. 
- Jag har blivit av med "bajslåten" som jag hade på hjärnan innan.
 
Negativt med denna tisdagen:
- Jag har istället fått "Kumbaya" på hjärnan. Ni vet den, kumbayaaaa my lord, kumbayaaaaaa. Sjukt störigt.
 
Det var nog tamejfan allt för nu. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Till sist vill jag bara berätta att jag längtar sjukt mycket till frukost. Men jag lovar att inte bombardera er med mer pannkaksbilder. I alla fall inte på några dagar. Godnatt/adjö/köss.