back in business

publicerat i Mellanmål, Träning, Vardag;
Höstpromenad & besök i stallet

 Pepp/korthårig & ännu mera höstpromenad
Icke överdriven färdkost, jag svär mannen
 Världens bästa celsius och världens bästa stekta äpplen
 
Amen tja! Har ni saknat mig eller? Trodde väl det va! Min vecka har bestått utav maginfluensa, illamående och andra inte så roliga saker så jag tänkte att det var bäst att bara hålla käften. Åkte dock hem nu i helgen för att fira min farmor som fyllde 75! Har haft en kanonmysig helg, även om jag jobbade både fredagkväll + lördag. Mitt jobb är bäst. Fick tillbaks aptiten på fredagskvällen (TACK OCH LOV) så då bjöd svärmor på sushi = succé!! Skulle egentligen åkt hem nu idag men tåget var givetvis inställt pga världens helvetes jävla storm som ni kanske inte undgått? Nåväl, jag är inte bitter. Behöver inte vara tillbaks förrän på torsdag egentligen (möte med restaurangchefen dåra!!!) Men vi gör ett nytt försök imorgon! 
 
Träningen då? Haha, senaste veckan har den varit helt obefintlig - med all rätt. Men idag var jag tillbaks på banan igen och mer taggad än någonsin! Grät nästan av lycka när jag steg in på mitt gamla gym och körde ett finfint helkroppspass med fokus på mage. UNDERBART! Endorfinkickarna sprudlade (LOL) - Nu ska jag äta kyckling & rostade morötter + potatis med familjen. Halle-fuckin-lulejah. 
 
PS. Vill bara tacka mina föräldrar för att ni ALLTID peppar mig och ALLTID ställer upp för mig oavsett vad. Det är så jävla underbart att ha er som föräldrar ska ni veta. Love you guys. Hihi puss. /Sentimental_tjej_93